7 leukste ideeën om een koffiemok, thee mok cadeau te geven - Tof Cadeau

7 leukste ideeën om een mok cadeau te geven

7 leukste ideeën om een koffiemok, thee mok cadeau te geven - Tof Cadeau
7 leukste ideeën om een mok cadeau te geven

Koffiemok, thee mok cadeau ideeën

Een gepersonaliseerde mok met eigen foto, tekst of naam is altijd een succes voor elke feestelijke gelegenheid. Het maken van een foto mok is eigenlijk heel eenvoudig en het resultaat waanzinnig. Elke ochtend je dag beginnen met een inspirerende quote op je mok bij het ontbijt, of die mooie herinnering bij een foto steeds weer bij elke lunch. Dat wil je natuurlijk zelf, maar het is ook leuk om een mok als foto cadeau weg te geven.

Wij hebben 7 leukste ideeën om een mok cadeau te geven voor je verzameld.

Mok met eigen foto, tekst of naam:

1] Verjaardagscadeau
2] Cadeau voor bruiloft
3] Cadeau voor de juf / meester
4] Afscheidscadeau
5] Geslaagd cadeau
6] Sinterklaas cadeau
7] Kerst cadeau

 • Mok met Foto

  ✅ Hoogwaardig keramiek
  ✅ Inhoud 330ml
  ✅ Full-color bedrukt
  ✅ 100% zelf ontwerpen
  ✅ Met eigen foto
  ✅ Met eigen tekst
  ✅ Binnen 2 werkdagen verzonden

  €9,95

  begin met ontwerpen

1] Verjaardagscadeau

Soms weet je even niet wat je nu zal geven voor een verjaardag. Een mok is altijd praktisch en hoe leuk is het om een persoonlijke mok te krijgen. Je kan een ontwerp maken voor een mok met eigen foto of met persoonlijke tekst / quote. Ook een combinatie is natuurlijk mogelijk.

2] Cadeau voor bruiloft

Voor een bruiloft zijn gepersonaliseerde mokken super leuk. Je kan het bruidspaar verrassen met 2 mokken en dan voor ieder een passende tekst erop in de gewenste kleuren. In onze ontwerptool zijn ook gratis decoraties te gebruiken van het thema “bruiloft”.
Naar alle huwelijkscadeaus:
https://tofcadeau.nl/huwelijkscadeau/

3] Cadeau voor de juf / meester

Op de meeste scholen vieren de kinderen wel de verjaardag van de meester of de juf in de groep of aan het eind van een schooljaar willen de kinderen hun meester / juf in het zonnetje zetten. Hoe leuk is het als de leerkracht zijn/haar favoriete drankje uit een persoonlijke mok kan drinken. Wanneer je een scherpe foto neemt van een tekening is ook deze te gebruiken om je mok mee te personaliseren. Het kan een mooie tekening zijn, maar natuurlijk ook handgeschreven tekst zoals persoonlijke namen.

4] Afscheidscadeau

Een mok als afscheidscadeau is veelgebruikt voor een collega. Je kan er een persoonlijke foto voor gebruiken, maar ook een passende tekst of inspirerende quote. Wanneer een scherpe foto wordt genomen van bijvoorbeeld handgeschreven namen, is deze foto te gebruiken in de online ontwerptool.

5] Geslaagd cadeau

Geslaagd voor een opleiding, cursus, training of het behalen van een rijbewijs? Voor elke gelegenheid valt er een schitterende mok te personaliseren. Met persoonlijke foto’s en misschien wel een afbeelding van de droomauto voor degene die zijn rijbewijs heeft gehaald. Inspirerende teksten voor alle geslaagden van een cursus of training om hun doelen te gaan behalen. De teksten zijn in alle gewenste kleuren te ontwerpen met een ruime keus in lettertypen.
Naar alle geslaagd cadeaus:
https://tofcadeau.nl/geslaagd-cadeau/

6] Sinterklaas cadeau

“Oh, kom maar eens kijken wat ik in mijn schoentje vind” Misschien wel een unieke mok met een persoonlijke foto of tekst! Het is een behoorlijk grote mok, dus ik zou zeggen vanaf ongeveer 8 jaar, maar verder voor alle leeftijden super leuk om te krijgen. Wees creatief met foto’s en teksten. Je kan er ook een favoriete quote op laten bedrukken of een grappige tekst met humor.

7] Kerst cadeau

HO, HO, HO, welk kerst cadeau voor onder de kerstboom gaan we dit jaar kiezen. Maak een ontwerp voor een mok in persoonlijke kleuren en gebruik jouw mooiste foto. In de online ontwerptool kan je ook decoraties gebruiken van het thema “kerst” zodat je een echte kerst mok kunt creëren. Wie geef jij met Kerst een mok cadeau?

Persoonlijk en uniek foto cadeau ontwerpen - Tof Cadeau
Persoonlijk en uniek foto cadeau ontwerpen - Tof Cadeau

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten?

Volg ons op:

Tof Cadeau op FacebookTof Cadeau spaceTof Cadeau op InstagramTof Cadeau spaceTof Cadeau op PinterestTof Cadeau spaceTof Cadeau op TikTok


 
7 leukste ideeën om een koffiemok, thee mok cadeau te geven - Tof Cadeau

Tof Cadeau – 7 leukste ideeën om een koffiemok, thee mok cadeau te geven

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten en speciale aanbiedingen?
Volg ons op FacebookPinterest, TikTok en/of Instagram.

De beste Vaderdag quotes 2023
De 7 leukste mokken met boerenzakdoek opdruk
Sluiten Winkelwagen
Sluiten

Sluiten
Navigatie
Categorieën