Ideeën voor een uniek huwelijkscadeau - Tof Cadeau

5 Ideeën voor een uniek huwelijkscadeau

5 Ideeën voor een uniek huwelijkscadeau - Tof Cadeau
5 Ideeën voor een uniek huwelijkscadeau - Tof Cadeau

Gefeliciteerd met jullie trouwdag

De postbode is geweest en er ligt een mooie enveloppe tussen de rest van de post op je deurmat. Je maakt de enveloppe open en daar is de uitnodiging; er is een bruiloft op komst. Tijd om een nieuwe outfit te shoppen en een cadeau voor het bruidspaar.

Wordt het een origineel cadeau of een persoonlijk cadeau of misschien wel een combinatie van beiden.
Wij geven je 5 ideeën voor de leukste huwelijkscadeaus om het bruidspaar echt mee te verrassen.

Gepersonaliseerde huwelijkscadeaus:

1] Unieke fotopuzzel laten bedrukken

2] Magische mokken met foto maken

3] Gepersonaliseerde canvas ontwerpen

4] Persoonlijk tegeltje maken

5] Koffiemokken voor boerenbruiloft

1] Vier de liefde met een uniek huwelijkscadeau

Verras het bruidspaar met een unieke fotopuzzel. Misschien heb je al een mooie foto in je bezit, anders kan je nog een foto maken van hun huisdier, misschien van familieleden of andere dierbaren. Je kan de puzzel zo speciaal maken als je zelf wilt. Een andere mogelijkheid is om een achtergrond patroon te gebruiken en er persoonlijke tekst aan toe voegen. Dat kan een felicitatie boodschap zijn, een persoonlijk bericht met hun namen of een grappige tekst. Wanneer je wilt dat ze de tekst pas kunnen lezen tijdens het maken van de puzzel, dan zou je het puzzelvoorbeeld achter de hand kunnen houden.

Heb je allemaal leuke foto’s van herinneringen, dan is het ook leuk om een fotocollage te ontwerpen. In de online ontwerptool kan je de puzzel volledig naar eigen wens personaliseren.

De fotopuzzels zijn verkrijgbaar in 6 formaten en hebben; 120, 252, 315, 500, 1000 of 1500 stukjes.

Meer informatie over de fotopuzzels 👇🏼
https://tofcadeau.nl/fotopuzzel-maken-met-eigen-foto/

Vier de liefde met een uniek huwelijkscadeau - Tof Cadeau

 

2] Een magisch cadeau voor een bruiloft

Een magische mok ook wel tovermok of magic mok genoemd heeft zeker een hoog verrassings effect. De mokken zijn zwart aan de buiten kant en wit aan de binnenkant. Magische mokken kan je laten bedrukken met een eigen foto. Natuurlijk kan je ook een ontwerp maken met leuke achtergrond patronen, decoraties en eigen teksten toevoegen. Een leuk idee is om voor de bruid en bruidegom ieder een eigen mok te ontwerpen. Wanneer er een warm drankje in de mok wordt geschonken zie je de gedrukte afbeelding zichtbaar worden. Op deze manier wordt het bruidspaar iedere keer weer verrast. It’s like magic!

De magische mokken hebben een inhoud van 330ml en worden full-color bedrukt.

Meer informatie over de magische mokken 👇🏼
https://tofcadeau.nl/magische-mok-met-foto/

Een magisch cadeau voor een bruiloft - Tof Cadeau

 

3] Ontdek de gepersonaliseerde cadeaus voor een trouwdag

In de ontwerptool zijn unieke door Tof Cadeau eigen gecreëerde decoraties beschikbaar waarmee je eenvoudig een originele canvas wanddecoratie kunt ontwerpen. Bij de clip art vind je de afbeeldingen van persoonlijke wegwijzers. Wanneer je als achtergrond een foto gebruikt kan de persoonlijke wegwijzer op de voorgrond worden geplaatst. Er is keuze uit wegwijzers met één plankje tot en met 8 plankjes. Op elk plankje kan een naam of eigen tekst worden geplaatst. Erg leuk met de namen van het bruidspaar en de trouw datum. Voor je ontwerp kan je ook decoraties met het thema bruiloft of liefde gebruiken.

De canvassen zijn verkrijgbaar in 11 formaten en het canvasdoek is van 100% katoen.

Meer informatie over de canvassen 👇🏼
https://tofcadeau.nl/foto-op-canvas-bedrukken-bestellen/

Ontdek de gepersonaliseerde cadeaus voor een trouwdag - Tof Cadeau

 

4] Het perfecte cadeau voor een huwelijk

Verras het bruidspaar met een uniek en persoonlijk tegeltje. Je kan een tegeltje ontwerpen met een eigen foto, met een mooie tekst of een combinatie van beiden. Er zijn ook leuke kant-en-klare ontwerpen te gebruiken. Voor het thema bruiloft zijn er feestelijke kaders beschikbaar. Wil je het tegeltje een beetje ouderwetse stijl geven dan kan je de oud Hollandse ontwerpen gebruiken wat een delfts blauw effect geeft. Voor de teksten is er keuze uit vele soorten lettertypen en alle kleuren van de regenboog zijn te gebruiken.

De tegeltjes zijn van echt keramiek en worden full-color bedrukt.

Meer informatie over de tegeltjes 👇🏼
https://tofcadeau.nl/tegeltje-met-foto-tekst-spreuk/

Het perfecte cadeau voor een huwelijk - Tof Cadeau

 

5] Uniek huwelijkscadeau voor Boerenbruiloft

Een speciale mok met boerenzakdoek opdruk voor de bruid en bruidegom. Hoe leuk is dat! De mokken kunnen gebruikt worden als koffiemok of als theemok. In de online ontwerptool staat al een kant-en-klaar ontwerp met de boerenzakdoek print. Je kan zelf nog namen of een persoonlijke tekst toevoegen. Ook is het mogelijk om een foto te uploaden. Het hele ontwerp is volledig zelf naar eigen wens te personaliseren zodat jij een uniek huwelijkscadeau kan maken.

De mokken hebben een inhoud van 330ml en worden full-color bedrukt.

Meer informatie over de mokken 👇🏼
https://tofcadeau.nl/mok-met-foto-tekst-persoonlijk-cadeau/

Uniek huwelijkscadeau voor Boerenbruiloft - Tof Cadeau

 

6] Origineel cadeau voor geregistreerd partnerschap

Of het nu gaat om een huwelijk of geregistreerd partnerschap, onze collectie personaliseerbare producten biedt unieke geschenken om de liefde te vieren. Koffiemokken, fotopuzzels, canvassen en tegeltjes kunnen allemaal worden aangepast met eigen foto’s, teksten en namen, zodat je een speciaal cadeau kunt geven dat de bijzondere band van het stel weerspiegelt.

Meer informatie over de huwelijkscadeaus 👇🏼
https://tofcadeau.nl/huwelijkscadeau/

Persoonlijk en uniek foto cadeau ontwerpen - Tof Cadeau
Persoonlijk en uniek foto cadeau ontwerpen - Tof Cadeau

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten?

Volg ons op:

Tof Cadeau op FacebookTof Cadeau spaceTof Cadeau op InstagramTof Cadeau spaceTof Cadeau op PinterestTof Cadeau spaceTof Cadeau op TikTok


 
Ideeën voor een uniek huwelijkscadeau - Tof Cadeau

Tof Cadeau – 5 Ideeën voor een uniek huwelijkscadeau

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten en speciale aanbiedingen?
Volg ons op FacebookPinterest, TikTok en/of Instagram.

Kraamcadeau idee voor een blijvend geboorte cadeau
De leukste Sinterklaas cadeaus 2023
Sluiten Winkelwagen
Sluiten

Sluiten
Navigatie
Categorieën