Originele kerstcadeaus voor de feestdagen - Tof Cadeau

Originele kerstcadeaus voor de feestdagen 2023

Originele kerstcadeaus voor de feestdagen 2023 - Tof Cadeau
Originele kerstcadeaus en relatiegeschenken voor de feestdagen 2023 - Tof Cadeau

Persoonlijke kerstcadeaus

De feestdagen doen mij denken aan drukte en gezelligheid. Familie bezoekjes, leuke activiteiten doen met het gezin en familieleden, vrienden of vriendinnen eens extra verwennen om te vertellen hoe fijn we het vinden dat ze bij ons zijn. Meestal geven we er een mooi cadeautje bij. Hoe leuk is het om een persoonlijk kerstgeschenk te geven met jouw eigen persoonlijke tekst en met die mooiste foto.

Ben jij op zoek naar een origineel kerstcadeau?
Bij Tof Cadeau maak jij de mooiste cadeaus met eigen foto en/of tekst voor de feestdagen.
Altijd persoonlijk en uniek.

Kerstcadeau ideeรซn:

๐ŸŽ„ Gepersonaliseerde kerstcadeaus

๐ŸŽ„ Relatiegeschenk voor kerst

๐ŸŽ„ Originele kerstcadeaus voor boeren

๐ŸŽ„ Kerst cadeaupapier

๐ŸŽ„ 7 korte teksten voor de feestdagen

๐ŸŽ„ Kerstmenu op een tegeltje

Gepersonaliseerde kerstcadeaus

Even geen inspiratie om een passend cadeau te vinden voor je vriend, vriendin of een familielid? Geef dit jaar een gepersonaliseerd kerstcadeau dan ben je verzekerd van een bijzonder geschenk. Bij Tof Cadeau maak je zelf de mooiste cadeaus voor de feestdagen. In de ontwerptool kan je eenvoudig een persoonlijk cadeau maken met eigen fotoโ€™s en/of teksten. Er is keuze uit vele lettertypen en deze zijn er in elke kleur die je maar wenst.

De favoriete kerstcadeaus zijn:

Fotopuzzel
Kerstmok
Magische kerstmok
Tegeltje
4 Tegeltjes in een houten lijst
Wijnkist

 

Relatiegeschenk voor kerst

Gepersonaliseerde kerstcadeaus zijn erg leuk voor families en vrienden maar zeer zeker ook als relatiegeschenk en een bedrijfscadeau. Bij Tof Cadeau is het mogelijk om je logo te uploaden in de ontwerptool, dat kan als JPG of PDF bestand en vervolgens kan je jouw logo op een product laten bedrukken. Hierbij kan je ook nog eigen teksten toevoegen en/of fotoโ€™s. In de ontwerptool kan je jouw relatiegeschenk volledig personaliseren. Geef jij je medewerkers of bedrijf relaties wel eens een fles wijn cadeau, dan is een gepersonaliseerde wijnkist wat voor jou. Op de schuifdeksel word jouw eigen gemaakte ontwerp gedrukt.

Meer informatie over de wijnkisten ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
https://tofcadeau.nl/houten-wijnkist-met-schuifdeksel-foto-tekst/

 

Originele kerstcadeaus voor boeren

Bijna iedereen kent de boerenzakdoek wel. Een rode zakdoek met een groen/wit patroon. Ben jij opzoek naar een persoonlijk kerstcadeau voor een vriend, vriendin of een iemand in de familie met het beroep; boer, dan heb ik een leuk idee voor jou. Voor de mokken en de vierkante tegeltjes zijn er in de ontwerptool een kant-en-klaar ontwerp met als achtergrond afbeelding de boerenzakdoek of ook wel bekent als de โ€œtrots op de boer zakdoekโ€. Je kan dan zelf nog eigen tekst en/of een foto aan het ontwerp toevoegen.

Kerstcadeau voor de boer of boerin;

๐ŸŽ„ Een mok met boerenzakdoek opdruk
๐ŸŽ„ Een magische mok met boerenzakdoek opdruk
๐ŸŽ„ Een tegeltje met boerenzakdoek opdruk

 

Kerst cadeaupapier

Wil jij kleine kerstcadeautjes er extra origineel uit laten zien? Dan heb ik voor jou het perfecte kerst cadeaupapier. Bij Tof Cadeau ontwerp jij zelf het mooiste inpakpapier voor de kerst. Je kan eigen fotoโ€™s en teksten op het inpakpapier laten bedrukken.

Meer informatie over gepersonaliseerd inpakpapier ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
https://tofcadeau.nl/inpakpapier-voor-cadeautjes/

 

7 korte teksten voor de feestdagen

Wil je een gepersonaliseerd kerstcadeau maken, maar heb je even geen inspiratie voor een leuke tekst? Hieronder staan een aantal teksten die je kan gebruiken om jouw product mee te bedrukken.

* Merry Everything and a happy always
* Fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar!
* Gezellige kerstdagen en een fantastisch nieuwjaar!
* Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
* Jij ziet er weer piekfijn uit deze kerst!
* Ho ho ho, ik geef je al mijn liefde cadeau!
* Een kusje hier, een kusje daarโ€ฆ ik wens je een gelukkig nieuwjaar!

 

Kerstmenu op een tegeltje

Het is altijd een prachtig gezicht wanneer de eettafel helemaal in de kerstsfeer is gedecoreerd. Wanneer jij op een originele manier het kerstmenu wilt presenteren dan heb ik voor jou een leuk idee. Maak een tegeltje met daarop het kerstmenu bedrukt. Het tegeltje is volledig te personaliseren en je kan een leuk achtergrondpatroon gebruiken. De achtergrondpatronen zijn er ook met het thema kerst. Je kan voor iedereen hetzelfde tegeltje laten bedrukken, maar je kan ook persoonlijke tegeltjes maken met ieders eigen naam erop gedrukt.

 

Het leukste kerstcadeau

Kerst is een tijd van samenzijn en het tonen van waardering voor de mensen die we het meest koesteren in ons leven. Hoe mooi is het om dat te uiten door het geven van zorgvuldig gekozen kerstcadeaus aan vrienden, familie en geliefden?

Voor je vriend of vriendin kun je overwegen om een persoonlijk cadeau te geven dat jullie speciale momenten samen weerspiegelt. Denk aan een canvas poster of een tegeltje bedrukt met jullie fotoโ€™s vol herinneringen.

Voor gezinsleden is het leuk om cadeaus te kiezen die de gezinsband versterken. Een puzzel met favoriete fotoโ€™s en eigen tekst kan de kerstsfeer in huis verhogen.

Mannen en vrouwen hebben vaak verschillende interesses, maar kerstcadeaus met persoonlijke tekst, fotoโ€™s en naam kunnen iedereen blij maken.

Vergeet ook niet om je ouders te verwennen met een speciaal kerstcadeau. Een koffiemok of thee mok met een foto van hun mooiste vakantie of misschien hun liefste huisdier voor vader en moeder, zullen zeker gewaardeerd worden.

Kortom, het geven van kerstcadeaus is een prachtige manier om liefde en genegenheid te delen tijdens de feestdagen. Het gaat niet alleen om het geschenk zelf, maar ook om de liefdevolle intentie.

 

Wie geef jij een bijzondere dag met een gepersonaliseerd cadeau?

Persoonlijk en uniek foto cadeau ontwerpen - Tof Cadeau
Persoonlijk en uniek foto cadeau ontwerpen - Tof Cadeau

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten?

Volg ons op:

Tof Cadeau op FacebookTof Cadeau spaceTof Cadeau op InstagramTof Cadeau spaceTof Cadeau op PinterestTof Cadeau spaceTof Cadeau op TikTok


 
Originele kerstcadeaus voor de feestdagen - Tof Cadeau

Tof Cadeau – Originele kerstcadeaus voor de feestdagen

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten en speciale aanbiedingen?
Volg ons opย Facebook,ย Pinterest, TikTok en/of Instagram.

De leukste Sinterklaas cadeaus 2023
Gefeliciteerd! Wij zijn zwanger
Sluiten Winkelwagen
Sluiten

Sluiten
Navigatie
Categorieรซn