Waar kan ik fototegels kopen? - Tof Cadeau

Waar kan ik foto tegeltjes kopen?

Waar kan ik fototegels kopen? - Tof Cadeau
Waar kan ik fototegels kopen? - Tof Cadeau

Foto tegeltjes voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bruiloft of een ander speciaal moment, foto tegeltjes zijn het perfecte gepersonaliseerd cadeau. Onze foto tegeltjes worden vervaardigd uit hoogwaardig keramiek, waardoor jouw foto er prachtig uitziet. De tegeltjes zijn geschikt voor binnen decoratie. Bij Tof Cadeau kun je deze tegeltjes eenvoudig bestellen en gratis ontwerpen met onze handige ontwerptool.

Gepersonaliseerde foto tegeltjes

Op zoek naar een uniek cadeau? Foto tegeltjes zijn perfect als gepersonaliseerd geschenk voor vrienden, familie of geliefden. Laat je creativiteit de vrije loop en voeg een persoonlijk tintje toe aan de foto tegeltjes. Met de mogelijkheid om namen, foto’s en teksten toe te voegen, kun je een uniek ontwerp maken. Voeg bijvoorbeeld de naam en de datum van een jubileum toe, of voorzie de tegeltjes van een inspirerende quote. Het personaliseren van de tegeltjes maakt ze extra speciaal en geschikt voor elke gelegenheid.

Foto tegeltjes per 4 in een houten lijst

Wil je foto tegeltjes bestellen? Dan kun je eenvoudig gebruik maken van onze ontwerptool. Voor een set van 4 tegeltjes maak je slechts één ontwerp. De tool stelt je in staat om jouw favoriete foto’s te uploaden, persoonlijke teksten toe te voegen en alles volledig naar eigen wens te personaliseren. Of het nu gaat om een collage van bijzondere momenten of een enkele indrukwekkende foto, de ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos.

Foto tegeltjes in verschillende formaten

In onze collectie foto tegeltjes zijn behalve de set per 4 ook tegeltjes te vinden in verschillende formaten zonder houten lijst. Ook deze tegeltjes zijn volledig te personaliseren met foto, naam of wijsheden. Wil jij iemand verrassen met een brievenbus cadeau? Tijdens het bestelproces voer je eenvoudig het gewenste verzendadres in en het foto tegeltje wordt direct op dat adres bezorgd. Zo maak je het geven van een cadeau extra makkelijk en speciaal!

Wie geef jij een bijzondere dag met een gepersonaliseerd cadeau?

Persoonlijk en uniek foto cadeau ontwerpen - Tof Cadeau
Persoonlijk en uniek foto cadeau ontwerpen - Tof Cadeau

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten?

Volg ons op:

Tof Cadeau op FacebookTof Cadeau spaceTof Cadeau op InstagramTof Cadeau spaceTof Cadeau op PinterestTof Cadeau spaceTof Cadeau op TikTok


 
Waar kan ik fototegels kopen? - Tof Cadeau

Tof Cadeau – Waar kan ik foto tegeltjes kopen?

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten en speciale aanbiedingen?
Volg ons opΒ Facebook,Β Pinterest, TikTok en/of Instagram.

Waar kan ik leuk inpakpapier kopen?
Wat is een leuk kraamcadeau met naam?
Sluiten Winkelwagen
Sluiten

Sluiten
Navigatie
CategorieΓ«n