Contact

Wij vinden het fijn dat we voor onze klanten mooie en/of waardevolle herinneringen op een product kunnen creëren. Steeds meer bezoekers verblijden ons met hun vertrouwen in ons team en dat waarderen wij enorm. Heb je een vraag of een opmerking, neem dan gerust contact met ons op via Whatsapp of Email.

Mogelijkerwijs staat jouw vraag al in het overzicht “Vragen” en kan je eenvoudig antwoord vinden.

  Gegevens

  Tofcadeau.nl is een website van:
  Tof Cadeau
  Postadres: Steenovenweg 5 | 3985 SJ | Werkhoven
  KvK-nummer: 77546040
  Btw-identificatienummer: NL003206717B30
  Emailadres: info@tofcadeau.nl

  Vragen

  Alle producten van Tof Cadeau worden in Nederland bedrukt.

  Vrijwel alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden. Wanneer je voor 12.00uur besteld kan het zelfs al binnen 1 werkdag!
  Let op; Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag in behandeling genomen.

  De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten.

  De verzendkosten voor Nederland bedragen:
  € 5,95 voor bestellingen onder de € 35,-
  Gratis voor bestellingen vanaf € 35,-

  De verzendkosten voor België bedragen:
  € 7,95

  Je kunt bij ons betalen via de vertrouwde en beveiligde betaalomgeving van Mollie met de volgende betaalmethodes; iDEAL, Mastercard, Visa, Maestro, American Express en Klarna.

  Ja, dat is zeker mogelijk. Wij versturen alleen per email een digitale proefdruk.

  Met de optie “Extra ontwerpcontrole + digitale proefdruk” kan jij voor slechts €1,49 jouw ontwerp éénmalig aanpassen en gratis her bestellen.
  https://tofcadeau.nl/extra-ontwerpcontrole-digitale-proefdruk/

  We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

  WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

  Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven. We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.

  Alle bestellingen worden via DHL of PostNL geleverd. Wanneer jouw pakket klaar is voor verzending ontvang je de track & trace in je mailbox. Zo kan je eenvoudig de bezorginformatie volgen.

  Wanneer jouw pakket klaar is voor verzending ontvang je de track & trace in je mailbox. Het kan een enkele keer voorkomen dat dit bericht in de ongewenste email terecht komt.

  Wanneer je een foto invoegt zal de ontwerptool automatisch een melding geven over de resolutie van de foto. Mocht de resolutie te laag zijn dan adviseren wij om een andere foto te gebruiken van betere kwaliteit om een scherpe afdruk te garanderen.

  Wanneer je meerdere dezelfde producten wilt bestellen, maar ieder met een ander ontwerp dan kan je elk project apart opslaan.

  Voor de desktop; Kies linksboven bij “bestand” de optie “opslaan als” en vervolgens geef je het project een unieke naam. Wanneer je aan een nieuw project gaat werken kies je bij “bestand” de optie “nieuw” en herhaal dan de eerste stap om ook dit ontwerp met een unieke projectnaam op te slaan.

  Voor de smartphone; Kies linksboven bij “project” de optie “opslaan als” en vervolgens geef je het project een unieke naam. Wanneer je aan een nieuw project gaat werken kies je bij “project” de optie “nieuw product” vervolgens “nieuw project” en kies het product uit het overzicht.

  Wanneer alle projecten naar wens zijn kan je ze bestellen door, één project te openen en rechtsboven op bestellen te klikken, vervolgens komt het product in het winkel mandje. Via de productpagina “begin met ontwerpen” kom je weer in de ontwerptool, kies een opgeslagen project, controleer nogmaals je ontwerp en klik weer op bestellen.

  Op de website en in de ontwerptool staan unieke door Tof Cadeau ontworpen thema’s. Deze kan je zelf aanpassen met bijvoorbeeld andere teksten en je eigen foto. Mocht je een aanpassing in een “kant-en-klaar” thema wensen dan adviseren wij om contact met ons op te nemen en mogelijkerwijs kunnen wij je daarin helpen.

  De ontwerptool beschikt over vele soorten lettertypes die je gratis kunt gebruiken. Het is ook mogelijk om de kleur en het formaat te veranderen of een schaduw toe te voegen.

  Jazeker! De ontwerptool beschikt over vele soorten cliparts die je gratis kunt gebruiken. Er zijn ook vormen en diverse soorten lijsten.

  Sluiten Winkelwagen
  Sluiten

  Sluiten
  Navigatie
  Categorieën