Retourneren

Producten van Tof Cadeau zijn uitzonderd van het herroepingsrecht. Dit komt doordat de producten die je in onze webwinkel koopt worden met zorg volgens jouw ingevoerde personalisatie worden gemaakt. Denk bij personalisatie aan persoonlijke foto’s en teksten die op de producten worden bedrukt. Het is daardoor helaas niet mogelijk om een product retour te sturen.

Klachten

Wij behandelen iedere bestelling met zorg, omdat wij begrijpen dat het om een waardevol cadeau gaat. Desondanks kan het een enkele keer voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Neem dan contact op via info@tofcadeau.nl. Wij zullen altijd proberen om het probleem zo goed mogelijk op te lossen.
Leidt dit echter niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch komt het een enkele keer eens voor dat er een bestelling beschadigd tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Neem in dit geval altijd tijdig contact met ons op via info@tofcadeau.nl. Wij zullen altijd proberen om het probleem volledig op te lossen.

Sluiten Winkelwagen
Sluiten

Sluiten
Navigatie
Categorieën